Vereniging > Lidmaatschap

Sluit u aan!

Met ruim 1500 leden is Oud Harlingen een sterke vereniging.
Vers bloed is echter altijd welkom, van rasechte ouwe seun tot enthousiaste 'import-Harlinger', en van welke leeftijd ook.

Oud Harlingen wil onze stad mooi en bezienswaardig houden.
Vindt u dat een sympathiek streven, stel dan een daad en sluit u aan bij onze vereniging. De kosten bedragen slechts € 20,00 per kalenderjaar (leden in het buitenland € 5,00 extra; als u per factuur wilt betalen € 2,50 extra).

Als lid krijgt u jaarlijks het prachtige Magazine automatisch thuisgestuurd en ontvangt u in juni en december onze Nieuwsbrief met een ansicht uit vroegere tijden. Bovendien bent u welkom bij de gezellige halfjaarlijkse ledenvergaderingen - hoe kan het allemaal, voor dat beetje geld!

Wilt u Oud Harlingen steunen? Vul dan, om u aan te melden, onderstaand formulier in. Van harte welkom bij de club! Wilt u liever eenmalig iets extra's doen, dan kan dat natuurlijk ook. Maak het bedrag van uw keuze dan over op NL04 RABO 0325 5408 10 onder vermelding van 'gift'.
  Meld u aan

  Ja, ik steun de activiteiten van Oud Harlingen en sluit me aan. Ik machtig de Vereniging Oud Harlingen het lidmaatschapsgeld jaarlijks in mei te incasseren van mijn bankrekening.


  Achternaam
  Voornaam
  Geboortedatum
  Straat en huisnummer
  Postcode
  Woonplaats
  Telefoon
  Mailadres
  IBAN
  Gewenst bedrag

  {{ $localize(\'address_form.address1\') }}
  {{ $localize(\'address_form.address2\') }}
  {{ $localize(\'address_form.city\') }}
  {{ $localize(\'address_form.country\') }}
  {{ $localize(\'address_form.postalCode\') }}