Sluit u aan!

Met ruim 1500 leden is Oud Harlingen een sterke vereniging.
Vers bloed is echter altijd welkom, van rasechte ouwe seun tot enthousiaste 'import-Harlinger', en van welke leeftijd ook.

Oud Harlingen wil onze stad mooi en bezienswaardig houden.
Vindt u dat een sympathiek streven, stel dan een daad en sluit u aan bij onze vereniging. De kosten bedragen slechts € 20,00 per kalenderjaar (leden in het buitenland € 5,00 extra; als u per factuur wilt betalen € 2,50 extra).

Als lid krijgt u jaarlijks het prachtige Magazine automatisch thuisgestuurd en ontvangt u in juni en december onze Nieuwsbrief met een ansicht uit vroegere tijden. Bovendien bent u welkom bij de gezellige halfjaarlijkse ledenvergaderingen - hoe kan het allemaal, voor dat beetje geld!

Wilt u Oud Harlingen steunen? Vul dan, om u aan te melden, onderstaand formulier in. Van harte welkom bij de club! Wilt u liever eenmalig iets extra's doen, dan kan dat natuurlijk ook. Maak het bedrag van uw keuze dan over op NL04 RABO 0325 5408 10 onder vermelding van 'gift'.

    Meld u aan

    Ja, ik steun de activiteiten van Oud Harlingen en sluit me aan. Ik machtig de Vereniging Oud Harlingen het lidmaatschapsgeld jaarlijks in mei te incasseren van mijn bankrekening.